Maatwerk

Op maat gemaakt beregeningsplan

Samenwerking met professionals

Ondersteuning op locatie

Advies op maat

Maatwerk installaties​

Veel installaties vragen om specifieke wensen, omdat in de praktijk de standaard uitvoeringen niet volstaan. Daar komt dus in veel gevallen maatwerk aan te pas. Wij werken hier graag aan mee. Naast de standaard artikelen in ons assortiment, kunt u contact opnemen bij specifieke aanvragen. Onderstaand een opsomming van enkele van onze maatwerkproducten. Uiteraard kunt u contact opnemen voor de overige mogelijkheden.

Verdeel unit beregening

De mogelijkheden zijn erg breed. Je kunt op maat gemaakte verdeel units krijgen voor aan de muur, maar ook voor in de grond. De mogelijkheden voor in de grond zijn erg groot. Je kunt hier ook de pomp in de grond inbouwen. Zo kun je alles netjes weg werken. Deze verdeel units kunnen handmatig gestuurd worden of via een computer. Afhankelijk van wat de wensen van de klant zijn.

Watermeterput

Handig voor in de recreatie sector. Er zijn voor gemonteerde putten leverbaar. Je kunt ook voor gemonteerde putten laten maken met de mogelijkheden om er verschillende waterleidingbeveiligingen in te laten bouwen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een CA beveiliging. Je kunt ook de mogelijkheid creëren om er een aftap mogelijkheid in te laten maken om de leidingen vorstvrij te maken in de winter periode.

Slangsets op maat

Er zijn een enorme hoeveelheid combinaties te maken tussen slangen en koppelingen. Hoofdzakelijk zal dit voor water zijn. Je kunt allerlei verschillende soorten slangen gebruiken voor zuig en pers mogelijkheden. Hiervoor zijn er mogelijkheden om de koppelingen te persen zodat er meer bedrijfszekerheid is.

Zandvangput / vuilvangput

Een zandvangput/vuilvangput vangt zoals de naam al zegt zand en vuil op. Wanneer de leidingen bijvoorbeeld erg diep zitten kan het handig zijn om deze op de juiste hoogte in een put te laten maken. Dit is ook handig wanneer er 3 leidingen op 1 put moeten in plaats van 2.

Verzamelput

In samenwerking met verschillende leveranciers kunnen we allerlei verschillende verzamelputten maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzamelputten voor het toilet. Deze zijn gemaakt met een fecaliën vermaaler. Er zijn ook mogelijkheden om verzamelputten te maken waar alleen leidingen samen komen zodat je doorstroming kunt controleren.

drainageput

Hierbij geldt het zelfde als voor de zandvangput. Er zit dan alleen een aansluiting op voor een drainageslang en voor pvc. Bij een zandvangput is de aansluiting wel 2x pvc. Wat een optie is voor een drainageput is om er een dompelpomp in te bouwen wanneer er geen afvoer mogelijkheden verder zijn.

Pompen in elkaar gezet

Denk hierbij aan kabels maken aan krachtstroom pompen of bronpompen. Denk hierbij aan zuigslangen of persslangen monteren zover dit mogelijk is.

Op maat gemaakt beregeningsplan

Samenwerking met professionals

Ondersteuning op locatie

Advies op maat

Meer weten over Groen met Water
Lees onze interessante nieuwsberichten of neem contact met ons op.