Een regenwatertank of regenwaterput laten slaan

De afgelopen jaren waren de zomers steeds droger. Door klimaatverandering is het steeds vaker nodig om de tuin te beregenen en te voorkomen dat de planten uitdrogen. Natuurlijk is het fijn als je dit op een duurzame manier kunt doen. Een waterbron in de tuin is dan een goede oplossing.

Wij van Groen met Water hebben jarenlange ervaring met duurzame wateroplossingen. We weten dan ook precies hoe we je kunnen helpen met het vinden en installeren van een duurzaam watersysteem.

Een regenput laten slaan

Een regenput is voor velen dé oplossing voor het opslaan van water in de tuin. Een regenwaterput bevindt zich ondergronds en fungeert daardoor als ondergronds waterreservoir. Wanneer je vervolgens de tuin moet beregenen, wordt het water niet uit de kraan gehaald, maar uit de waterput.

Ook een regenwatertank is een optie

Wanneer je op zoek bent naar een goede wateropslag voor je bedrijf of je boerderij, kan een regenwatertank ook een goede optie zijn. Wij van Groen met Water hebben opties voor zowel bovengrondse wateropslag als ondergrondse wateropslag. Wanneer je de keuze maakt voor een regenwatertank kunnen wij hier filters in plaatsen, waardoor het water goed is her te gebruiken in de woning of in het bedrijf. In veel gevallen is waterhergebruik namelijk heel goed mogelijk.

De voordelen van een waterput of watertank

Het laten plaatsen van een waterput of watertank heeft behoorlijk wat voordelen. Hieronder sommen we deze voor je op:

  • Een eigen waterbron in de tuin levert gratis water
  • Een waterbron is duurzaam
  • Een waterbron heeft een grotere warmtecapaciteit dan een waterleiding
  • In periodes van droogte heb je gewoon beschikking tot voldoende water

Groen met Water: dé regenwater- en drainagespecialist in omgeving Breda, Tilburg, Dongen, Oosterhout en Sint-Willebrord

Heb je interesse in drainage of regenwatervoer voor jouw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Werkgebied

Een regenwaterput laten slaan? Neem contact op!

Denk je erover om een regenwaterput te laten slaan, of een regenwatertank te laten plaatsen in je tuin? Dan zijn wij de juiste persoon voor jou! Neem gerust even contact met ons op om alles door te spreken. Ook als je nog wat vragen hebt, of op zoek bent naar meer informatie kun je bij ons terecht.

Op maat gemaakt beregeningsplan

Samenwerking met professionals

Ondersteuning op locatie

Advies op maat

Meer weten over Groen met Water
Lees onze interessante nieuwsberichten of neem contact met ons op.