Offerte aanvragen

Invulformulier

De volgende stap naar een duurzame toekomst. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan. We vragen u een zo’n specifiek mogelijke omschrijving te geven van uw aanvraag om een juiste offerte aan te kunnen maken. Indien nodig kunt u een afbeelding of pdf meesturen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Over ons

Sinds de oprichting hebben we al veel bedrijven en consumenten gelukkig en groener gemaakt. Door middel van een advies, ontwerpen en de juiste ondersteuning. Ieder project is verschillend daarom komen wij graag bij u langs om kennis te maken.

Advies

Een goed advies start met de juiste kennis. Wij komen daarom graag langs om op locatie te komen kijken. Een goed advies kan ook een uitbreiding of een aanpassing betekenen op een bestaand systeem. We bespreken daarom graag wat jouw wensen zijn, voor een persoonlijk advies op maat.

Ontwerpen

Voor een juist ontwerp houden we altijd rekening met jouw voorkeuren en wensen. We meten van tevoren nauwkeurig alle afmetingen op en berekenen wat je nodig hebt voor een efficiënt systeem. Het uitgangspunt is om een zo duurzaam en kostenbesparend mogelijk systeem te creëren waar je nog vele jaren plezier van hebt.

Ondersteunen

Een systeem goed werkend krijgen, kan alleen door middel van de juiste kennis en kunde. We zijn daarom zowel een sparringpartner als specialist op het gebied van regenwateropvang en bieden ondersteuning op locatie. We vormen de link tussen betrokken bedrijven en we werken samen met gediplomeerde hoveniers voor het mooiste eindresultaat.

Op maat gemaakt beregeningsplan

Samenwerking met professionals

Ondersteuning op locatie​

Advies op maat