Tuinberegening Etten-Leur

Groen Met Water is een regenwaterspecialist die jou helpt om jouw regenwater te hergebruiken. Zo doe jij op een duurzame manier aan tuinberegening. Ook zijn wij er voor tips met betrekking tot het aanleggen van een eigen watervoorziening, waterpompen en waterontharders.

Op maat gemaakt beregeningsplan

Samenwerking met professionals

Ondersteuning op locatie

Advies op maat

Hoe werkt tuinberegening in Etten-Leur?

Tuinberegening zorgt ervoor dat jouw tuin het hele jaar door voorzien wordt van voldoende water. Daardoor blijven de planten en het gras mooi groen en gezond. Het is een vorm van automatische irrigatie, wat onder andere erg prettig is als je een tijd van huis bent. Tuinberegening in Etten-Leur gaat via een beregeningsplan dat afgestemd is op jouw tuin. Je bepaalt zelf waar het water in jouw tuin terecht komt. Het beregeningsplan zorgt ervoor dat de tuin op de juiste momenten van de dag wordt beregend met de juiste hoeveelheid water. Met automatische irrigatie in Etten-Leur wordt tuinonderhoud veel makkelijker!

Beregening 36

Beregeningssystemen

Bronboring 2

Bronnen boren

Waterhergebruik

Waterontharders

Het beste irrigatiesysteem in Etten-Leur: druppelirrigatie of sproei irrigatie?

Welk irrigatiesysteem de beste is voor jouw tuin in Etten-Leur, hangt af van het soort tuin dat je hebt en naar wat voor soort systeem je op zoek bent. Er zijn een hoop verschillende soorten systemen. We gaan in op de twee meest bekende soorten irrigatiesystemen: het sproeisysteem en de druppelirrigatie. Druppelirrigatie voor jouw tuin in Etten-Leur is de meest duurzame optie. Hierbij worden er gaatjes geprikt op precies de goede plek in tuinslangen, die op hun beurt weer op de juiste plaats naast de planten worden aangelegd. De kraan zet je handmatig of met een timer aan en het druppelsysteem doet de rest. Er wordt met deze vorm van automatische irrigatie in Etten-Leur weinig water verspilt.

Een ander bekend irrigatiesysteem voor de tuin is het sproeisysteem. Via zwenkel- of cirkelsproeiers wordt het water de tuin in gespoten. Het is een zeer makkelijk systeem en een goedkopere optie. Doordat er willekeurig water rond gespoten wordt, komt het water ook terecht op de bladeren van je planten. Het kan zijn dat de bladeren hierdoor verbranden. Ook verbruikt dit systeem veel water en is minder duurzaam.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Groen Met Water adviseert je over de beste irrigatiesystemen in Etten-Leur

Tuinberegening en irrigatiesystemen in Etten-Leur; het kan een ingewikkelde puzzel zijn. Groen Met Water helpt je graag bij het leggen van de puzzelstukjes. Met onze tips wordt irrigatie in Etten-Leur een stuk simpeler én duurzamer. Neem gerust contact met ons op voor al je vragen.

Op maat gemaakt beregeningsplan

Samenwerking met professionals

Ondersteuning op locatie

Advies op maat

Meer weten over Groen met Water
Lees onze interessante nieuwsberichten of neem contact met ons op.