Tuinberegening in Zundert

Voor een duurzame en optimale wijze van tuinberegening in Zundert, laat je je het beste adviseren door Groen Met Water. Wij zijn een bedrijf met hart voor het klimaat. Wil jij ook op een groene manier jouw tuin in Zundert beregenen? Wij helpen je graag op weg.

Op maat gemaakt beregeningsplan

Samenwerking met professionals

Ondersteuning op locatie

Advies op maat

Tuinberegening in Zundert: wat is het en hoe werkt het?

Tuinberegening is een volledig automatische irrigatie van jouw tuin. Door jouw tuin te beregenen, zorg je ervoor dat jouw planten en gazon tijdens droge en warme periodes mooi groen blijven. Omdat het een automatisch systeem is, hoef je er zelf niks meer voor te doen. Tuinberegening via automatische irrigatie in Zundert zorgt ervoor dat je tijdens vakanties nooit meer iemand in hoeft te schakelen om de planten water te geven. Het onderhoud van je tuin is een stuk makkelijker. Geen gezeul met zware gieters en tuinslangen meer; je zet de kraan aan en het irrigatiesysteem doet de rest. Hoe handig is dat! Tuinberegening in Zundert kan op een duurzame manier door bijvoorbeeld je regenwater op te vangen in een regenwatertank en te hergebruiken in het irrigatiesysteem. Zo wordt het twee vliegen in één klap principe optimaal benut.

Beregening 36

Beregeningssystemen

Bronboring 2

Bronnen boren

Waterhergebruik

Waterbehandeling

Irrigatiesystemen in Zundert: druppelirrigatie en sproeisystemen

Er zijn verschillende soorten irrigatiesystemen te krijgen in Zundert en omgeving. Alle systemen zorgen voor automatische irrigatie en zijn in dat opzicht hetzelfde. Dat is dan ook de enige overeenkomst. Verreweg de meest bekende soort voor tuinberegening is het sproeisysteem. Een beregening met een passend sproeiplan zorgt voor een beter groeiende tuin met minder waterverbruik. Het gebruiken van zwenk sproeiers en cirkel sproeiers is simpel en niet duur maar zorgt wel voor waterverspilling in bijvoorbeeld jouw tuin in Zundert.

Een duurzamer irrigatiesysteem is druppelirrigatie. Hierbij worden meerdere tuinslangen aangelegd langs de planten. In de tuinslangen zijn op precies de juiste plek gaatjes geprikt. Hierdoor wordt er bij druppelirrigatie minder water gebruikt. Het systeem is wel wat lastiger aan te leggen en in principe dien je ervoor thuis te zijn om de kraan aan te zetten. Gelukkig los je dat snel op met een speciale timer.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Irrigatie van jouw tuin in Zundert

Tuinberegening in Zundert en het kiezen voor het juiste irrigatiesysteem kan een lastige klus zijn. Laat Groen Met Water je adviseren. Met liefde nemen we je mee in de wereld van automatische irrigatie in Zundert en omgeving en geven je tips over hoe je zo duurzaam mogelijk aan tuinberegening doet. Neem gerust contact met ons op.

Op maat gemaakt beregeningsplan

Samenwerking met professionals

Ondersteuning op locatie

Advies op maat

Meer weten over Groen met Water
Lees onze interessante nieuwsberichten of neem contact met ons op.